DESPRE MINE

Ana-Maria Cimpoescu

Am 45 de ani. Întotdeauna am fost fascinată de sănătate, frumusețe și de machiaj.

Și, deși sunt ferm convinsă de faptul că vârsta e doar un număr, nu am putut să nu remarc la un moment dat apariția ridurilor: puțin la colțul ochilor, puțin sub ochi, câteva linii pe gât… Noi toți ne dorim să arătam bine și să ne simțim încrezători, iar unele riduri parcă îți iau ceva din avânt. Am început să mă interesez de diverse soluții: tratamente faciale, exerciții, proceduri speciale la saloanele de înfrumusețare. Care, după cum știți, se împart în două categorii: scumpe și foarte scumpe:)

Apoi am descoperit această metodă.

Întâmplător. Dintr-o postare pe Facebook. M-a intrigat, am devenit membru al grupului și am început să fac diverse exerciții și să citesc materiale pe acest subiect. Așa am aflat că aceasta metoda a fost dezvoltată de către Fumiko Takatsu. Acum în vârstă de 50 de ani, ea a suferit un grav accident de mașină la vârsta de 36 de ani. În urma acestuia a avut probleme pe partea dreaptă a corpului, iar fața i-a devenit asimetrică. Fiind o convinsă practicantă de yoga, Fumiko a avut această idee grozavă: de ce nu am lucra mușchii feței exact așa cum lucrăm mușchii corpului?

Prin urmare, a început să facă exact acest lucru, și astăzi, adică 15 ani mai târziu, metoda ei este cunoscută și apreciată în întreaga lume. Fumiko însăși pregătește și acreditează profesori de Face Yoga Method, care, la rândul lor împărtășesc beneficiile acestei tehnici către mii de femei.

Când am aflat că Fumiko organizează un nou curs pentru acreditarea profesorilor de Face Yoga Method, m-am înscris. Părea că întreg Universul lucrează pentru mine, pentru a mă ajuta să fac schimbarea pe care mi-o doream de atâta vreme. Nu pot să vă descriu emoțiile care mă copleșeau: entuziasmul, teama de a face această schimbare la 180 de grade cu viața mea, bucuria că voi putea ajuta multe persoane să fie mai fericite, pe scurt: un uragan de trăiri:)

Întregul curs a fost o călătorie incredibilă: seminarii live cu Fumiko, foarte multe informații noi, un grup extraordinar, în care toată lumea ajută și încurajează și motivează pe toată lumea. Iar când toate informațiile și exercițiile și toate lucrurile pe care trebuia să le facem ne copleșeau, ne reaminteam împreună de ce am pornit pe acest drum.

Astăzi sunt instructor acreditat de Face Yoga Method. Și, în acestă calitate, te invit să descoperi această tehnică alături de mine și să te bucuri de schimbările pe care le aduce în viața ta. Metoda ei este cunoscută și apreciată în întreaga lume. Iar Fumiko pregătește și acreditează profesori Cum se răspândește Face Yoga Method? Printre altele, prin intermediul profesorilor acreditați de nimeni alta decât Fumiko.

 

Love Your Smile, Love Your Life